Film i TVZdravlje

ŽIRI SE ISPRIČAVA LIČANIMA: Kandidati kulinarske emisije su se osramotili u pripremi ličkih jela!

Natjecatelji popularnog kulinarskog showa ”Tri, dva, jedan – kuhaj!” ovaj tjedan pripremaju tradicionalna hrvatska jela.


U emisiji prikazanoj u srijedu šest natjecateljskih parova moralo je u roku od 75 minuta pripremiti toplo predjelo i glavno jelo specifično za Gorski kotar i Liku. Kao i svake srijede, natjecatelji su birali namirnice iz dućana te kuhali prema svojim zamislima, bez određenog recepta.

Natjecatelji se nisu baš najbolje snašli na ovom zadatku. Neki parovi nisu znali kakva jela nude Gorski kotar i Lika, a na tanjurima su se, između ostaloga, našli sirovi krumpir i neslani grah. Kandidati su nepoznavanjem ličke kuhinje šokirali i razočarali žiri, a s lošim kritikama došle su i najniže ocjene dosad. Jedan par je za svoje “ličke specijalitete” dobio čak tri jedinice.

Dragi Ličani, ja se ispričavam u ime kandidata i nadam se da ćemo uspjeti opravdati nepravdu pripreme jela iz vašeg kraja!”, rekao je član žirija Mate Janković.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: RTL

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close