Zadarska županija

Zgrada policije u Gračacu nosi ime poginulog Tomislava Brkića

Povodom obilježavanja 29. obljetnice pogibelji hrvatskog redarstvenika Tomislava Brkić ( 1956. – 1991.), pripadnika pričuvnog sastava MUP-a, a u trajno u sjećanje na hrabrost i žrtvu poginulog hrvatskog redarstvenika koji je svoj mladi život položio na oltar Domovine, objekt Postaje granične policije Gračac, zgrada u Gračacu, na adresi Obrovačka br.7, od danas nosi ime Tomislav Brkić.


Ispred spomen obilježja zgrade policije u Gračacu, vijenac je u ime Policijske uprave zadarske položio zamjenik načelnika, Nikola Šindija te načelnik Postaje granične policije Gračac, Perica Ešegović.

Podsjećamo kako se objekti i dvorane u sastavu Policijske uprave zadarske imenuju po poginulim hrvatskim redarstvenima kao čin zahvale i zalog sjećanja na poginule kolege koji su tijekom Domovinskog rata svoje živote utkali u temelje slobodne Hrvatske, poručili su iz PU zadarske.

U trajni i neizbrisivi spomen na sve poginule hrvatske branitelje nastavit će se imenovanje i drugih objekta/dvorana u sklopu ove Policijske uprave po poginulim hrvatskim redarstvenicima.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: PU zadarska

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close