Grad Zagreb

Zgogosi znaju kako! Edukativno – zabavni program na Zrinjevcu

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta, Edukativno-zabavni program kojim se najavljuje podjela spremnika za odvajanje otpada u obliku životinja zagrebačkim vrtićima i kojim se potiče djecu vrtićke i osnovnoškolske dobi na odvojeno prikupljanje otpada održat će se u utorak, 16. travnja, od 10,00 sati, na Zrinjevcu, a ne u petak, 12. travnja, kako je ranije najavljeno na konferenciji za novinare.

Uz glazbu i ples, najmlađe očekuju brojne igre, nagrade i zanimljive radionice, pa će tako djeca bojati maske, utrkivati se s metlama, igrati društvene igre Ekodrom i Ekoforija, a održat će se i Eko predstava s maskotom Zgogom.

Program za djecu i roditelje te predstavljanje novih spremnika za odvajanje otpada u obliku životinja koji će biti postavljeni u dječjim vrtićima dio su Plana izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom Grada Zagreba za razdoblje od 2018. do 2021., kojim se djeca od najranije dobi uče odgovornom ponašanju prema prirodi.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Grad Zagreb

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close