VijestiScena

Zgodne Riječanke u zagrljaju Baraba

“Ja sam lud”, novi je hit singl sve popularnije grupe Barabe koji potpisuju Dušan Bačić (glazba i tekst) i Bojan Dragojević (aranžman).


Nakon dosadašnjih uspješnih pjesama i velikog hita „Kraljevi zabave“, koji izvode u duetu s Jasminom StavrosomBarabe nastavljaju u prepoznatljivom veselom ritmu , a novi singl naći će se i na njihovom albumu prvijencu koji će iduće godine izaći u izdanju Croatia RecordsSpot za ovu pjesmu snimljen je u luksuznoj villi AltaVista u Ičićima, a uz Barabe u njemu se pojavljuju i ljepotice iz jedne modne agencije u Rijeci. Miljeniku ženske publike, pjevaču Tomislavu, ali i ostalim članovima grupe bilo je ovo jedno od najlakših i najdražih snimanja spota.

Samo smo se morali zabavljati i plesati, što i inače radimo na našim nastupima”, rekli su odlično raspoloženi dečki poznati po urnebesnoj atmosferi i zabavi na svojim nastupima, a koje su upravo zbog toga i prozvali kraljevima zabave.

Zanimljivo je da režiju ovog spota potpisuje Boytronic.

“Grupu Barabe sam imao priliku vidjeti i čuti uživo i prije realizacije spota tako da sam znao kako se radi o odličnoj i veseloj ekipi mladih talentiranih glazbenika koji pršte od pozitivne energije. Pjesma mi je nametnula ideju da spot bude skupi privatni party Baraba u modernoj luksuznoj vili, uz DJ-a i atraktivne djevojke u kojem će pjevač Tomislav subjektivno u kameru pričati svoju priču bez ikakvih patetičnih kadrova, već uz jaki koloritet dati jasan naglasak na zabavu, ples i veselje kakva je zapravo i sama pjesma”, objasnio je Boytronic.

Uz Barabe se možete zabaviti već ovoga petka, 31. kolovoza na koncertu u Karlovcu gdje će premijerno izvesti pjesmu „Ja sam lud“ na otvorenju 32. Dana piva  a mladi kraljevi zabave stat će uz bok kraljice zabave Maje Šuput.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close