Vijesti

ZGodionica, festival na Ribnjaku za veliku i malu djecu traje još par dana!

Sportska livada, čitanje priča, škola grafita i DJ-iranja, Ministarstvo magije, dječje predstave samo su dio programa koji svakodnevno uveseljava mališane i one malo veće u parku Ribnjak!


 ZGodionica, festival za veliku i malu djecu u zagrebačkom parku Ribnjak, završava u nedjelju 2. rujna. Iako najavljuju kišni vikend, sav program prebačen je u Centar mladih Ribnjak, tako da će finalni vikend biti pravo veselje za djecu i njihove roditelje.

Udruga Praktikum će održati svoje maštovite i Zgodne radionice, Nesquik će pak imati radionice zdravog doručka. U predvorju će biti postavljena veeelika kuća po kojoj se može crtati, a po djeci će se crtati facepaintingJ Kazališna predstava za velike i male; Čarobni trenuci – svijet trikova i magije, lutkarska radionica KUC-a Travno, projekcija filma kojeg su djeca cijeli tjedan vrijedno animirala uz pomoć KC Dubrava, izrada magičnog pisma – sve to je samo dio vikend uzbuđenja u Ribnjaku!

Program traje od 10,00 do 21,00 sat, a ulaz na sve radionice, filmove i sportove je besplatan, a raspored programa kao i novosti možete pratiti na webu i Facebook stranici.

Dođite u Ribnjak na nezaboravan provod!

 

 

 

 

 

 

Foto: PR

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close