Grad Zagreb

ZET: 21 dan besplatne vožnje građanima Zagreba

Zagrebački električni tramvaj najavio je besplatan prijevoz za sve građane i posjetitelje grada Zagreba kroz nadolazeće blagdane. Prijevoz će bit besplatan sve do 8. siječnja. Od svakog petka od 12 sati pa sve do nedjelje u ponoć građani će moći koristiti ovaj “blagdanski poklon” od ZET-a.


Cilj ove besplatne vožnje je da se građane grada Zagreba pa tako i posjetioce u to doba, navede da više koriste javni prijevoz, a ne svoje osobne automobile kako bi se riješile ili barem smanjile gužve po cestama koje su neizbježne za blagdansko vrijeme. Prva zona će biti besplatna, dok će se druga naplaćivati.

Uspinjača za Gornji grad također će biti besplatna za cijelo vrijeme adventa. Isto tako su iz Zagrebparkinga javili da će od 25. studenog do 8. siječnja  biti besplatno parkiranje automobila na istočnom i zapadnom parkiralištu uz Velesajam, na Aveniji Gojka Šuška, te na velikom parkiralištu na Trgu Francuske Republike.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: wikimedia commons

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close