Zdravlje

Žene iskreno o oralnom seksu!

Istraživanja pokazuju da će mnoge žene rado udovoljiti želji partnera za felacijom, ali neće se pobuniti ako on njima odbije pružiti oralno zadovoljstvo.


Osjećaju se nesigurno u toj situaciji, pogotovo ako su već imale partnera koji nije bio sklon kunilingusu, i zato ne žele izraziti svoju želju, a stručnjaci smatraju da je to greška koja dovodi do nezadovoljstva.

Slažu se kako je najbolji seks onaj u kojem vlada pravilo reciprociteta. Oba partnera trebala bi jednako sudjelovati u seksualnom odnosu, jednako dobivati i davati, po pitanju emocija i tehnika pružanja zadovoljstva.

STAV MUŠKARACA PREMA KUNILINGUSU

Pogrešan stav prema oralnom seksu kod žena, ali i muškaraca nije novost. Zanimljivo je da mnogi muškarci bez problema priznaju kako se ne žele upuštati u kunilingus, ali to ne znači da će odbiti felacio. Dapače, većina njih i dalje će poticati partnericu da ih oralno zadovolji.

Kao razlog za odbijanje kunilingusa muškarci navode teksturu, okus ili miris intimnog područja, strah od loše ‘izvedbe’, neugodu ili loša iskustva u prošlosti. Najčešći ‘okidač’ odbijanja je sam izgled ženske vulve. Stručnjaci kažu kako se generacijama muškaraca nametala kriva percepcija ženskog intimnog područja kao nečeg što ‘nije lijepo ili poželjno’, poticao se osjećaj srama zbog interesa za vulvu i upravo otuda proizlaze motivi za odbijanje kunilingusa.

Negativnim komentarima na račun izgleda intimnog područja muškarci u ženama svjesno ili nesvjesno stvaraju nesigurnost. Žene se zbog toga mogu osjećati nepoželjno i neprivlačno, a ako su njihovi partneri uz to i dalje veliki ljubitelji felacija, u njima se stvara revolt. Međutim, rijetko će s partnerima povesti otvoreni razgovor o toj temi, u većini slučajeva prešutjet će činjenicu da su nezadovoljne, a u njihovom seksualnom odnosu i dalje neće biti mjesta za ‘reciprocitet’.

ORALNI SEKS – ČIN POVJERENJA I INTIMNOSTI

Oralni seks stručnjaci nazivaju ultimativnim činom intimnosti i povjerenja. Kod žena kunilingus stvara stanje duboke povezanosti. Žena se osjeća poželjno, zadovoljeno, ‘zbrinuto’ u seksualnom smislu. Većina žena treba direktnu stimulaciju klitorisa kako bi doživjela orgazam, a oralni seks veliki je užitak upravo zbog toga što je fokus na klitorisu.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close