Karijera

ŽENE I TOČKA Zakupite izložbeni prostor na konferenciji i iskoristite ju za svoju promociju!

Tradicionalna, sedma po redu Konferencija “Žene i točka” održavat će se 2. prosinca 2022. godine. 15 uspješnih poduzetnica okupit će se u Gackom pučkom otvorenom učilištu u Otočcu kako bi kroz 3 panel rasprave razmijenile iskustva i znanja te stvorile partnerstva.

Konferencija je međunarodna te je planirano tradicionalno sudjelovanje poduzetnica iz Hrvatske i zemalja u susjedstvu – Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Slovenije i Srbije što pridonosi ciljevima povezivanja poduzetnica na međunarodnoj razini, čime se potiče gospodarska suradnja sa zemljama u okruženju.

Konferencija Žene i točka nije samo tradicionalna godišnja prigoda za isticanje priča onih koje su uspjele probiti famozni stakleni strop i izboriti se za sebe. Ili prigoda za raspravu o preprekama i izazovima s kojima se suočavaju žene u biznisu, kao i o benefitima koje ostvaruju tvrtke koje vode žene.

Konferencija je i platforma na kojoj se možete predstaviti s vašim proizvodima i uslugama te se umrežiti s drugim ženama.

Kako?


Organizatori vas pozivaju da im se pridružite i sudjelujete u tradicionalnom okupljanju poduzetnica na izložbenom prostoru tijekom trajanja konferencije!

Zakupite vlastiti izložbeni prostor (koji se sastoji se od stola i dvije stolice) gdje možete izložiti i prodavati svoje proizvode/usluge, promovirati se ili obaviti B2B razgovore.

Svoje izlagačko mjesto možete rezervirati:

  • po cijeni od 300,00 kn ako ste poslovni subjekt koji plaća članarinu HGK
  • po cijeni od 500,00 kn za sve ostale poslovne subjekte.

Prijava za izložbeni dio je moguća iskazom interesa na mail [email protected].

 

 


 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close