Vijesti

ŽENE I TOČKA Predstavljamo panele ovogodišnje konferencije – atraktivna imena ženske poslovne scene!

Još manje od deset dana ostalo je do konferencije “Žene i točka”!


Četvrta po redu međunarodna konferencija o ženama u poduzetništvu ove će godine u Otočcu ugostiti čak šesnaest poduzetnica, koje su ostvarile velike uspjehe u različitim granama poduzetništva, od hrane do konzaltinga.

U nastavku donosimo teme i sudionice tri panela ovogodišnje konferencije:

Prvi panel naziva “Iza svake uspješne žene stoji… ŽENA” donosi priče čak 6 poduzetnica iz Hrvatske i inozemstva i njihova razmišljanja o međusobnoj suradnji, raznim oblicima umrežavanja te institucionalnoj i drugoj podršci ženama u pokretanju posla, jačanju vještina, znanja i obrazovanja u najširem smislu.

Sudionice prvog panela su Kristina Ercegović, Natalia Zielinska, Ivana Radić, Kristina Androlić, Branka Aralica i Vesna Bartolović Stančić.

Uvod u panel održati će Kristina Ercegović.

Drugi panel naziva “ČUVARICE BAŠTINE – može li briga o baštini biti uspješna poslovna priča?” okupiti će 5 hrvatskih i inozemnih poduzetnica koje će iz vlastitog iskustva pokazati kako baština i poduzetništvo idu ruku pod ruku i mogu tvoriti inspirativnu priču – lokalno, nacionalno, ali i internacionalno.

Sudionice drugog panela su: Ivana Popović, Manja Kostelac-Gomerčić, Marija Češkić, Romana Lekić i Tamara Jurković.

Treći panel naziva “ONE TO MOGU– snaga žena i njihov utjecaj u poslovnom svijetu” pokazati će kako 5 hrvatskih i inozemnih poduzetnica svojim uspješnim pričama svakodnevno mijenja svijet najrazličitijih grana poduzetništva.

Sudionice trećeg panela su: Nena Mrkonjić, Branislava Mićić, Josipa Vlainić, Sandra Pocrnić Mlakar i Jasmina Bagarić.

Konferencija će se održati 6. prosinca u Hotelu Zvonimir u Otočcu, a sudjelovanje je besplatno uz prethodnu online prijavu.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close