WebObrazovanjeKarijeraTechIzdvojeno

ŽENE I TOČKA HUB na temu “Pojednostavimo VR”: Održan prvi dio modula o virtualnoj stvarnosti u suradnji s Prilika Grupom

ŽENE I TOČKA HUB

Suradnjom između Prilika Grupe i HGK Županijske komore Otočac, kao jedna od aktivnosti Žene i točka huba, jučer je održano prvo predavanje o virtualnoj stvarnosti u poslovanju. Riječ je o modulu pod naslovom “Pojednostavimo VR”, a sastoji se od dva predavanja. Prvo predavanje vodio je Ante Fumić iz Prilika Grupe, a naslov teme bio je “Kako pomoću VR ostvariti novu dimenziju poslovanja? – VR za poslovni rast”.

Cilj ovog modula je pomoći sudionicima da steknu uvid u potencijal VR (Virtual Reality) tehnologije i mogućnosti primjene u mnogim područjima poslovnog okruženja i/ili u svakodnevnom životu. Želimo potaknuti sudionike da razmisle o tome kako mogu primijeniti pojednostavljene tehnike i rješenja u svom vlastitom radu, bez potrebe za složenim hardverom ili sofisticiranim programiranjem.

Nakon ovog modula polaznici će:

  • razumjeti osnovne principe rada VR tehnologije i njezinih komponenti;
  • razumjeti moguće izazove i prepreke koje mogu imati pri korištenju VR-a;
  • dobiti uvid u proces implementacije VR rješenja koja su jednostavna za korištenje, a istovremeno pružaju korisnicima zadovoljavajuće iskustvo.

U prvom jučerašnjem predavanju prisutni su saznali više informacija o:

  • VR i njezina primjena u poslovnom svijetu
  • Prednosti korištenja VR-a u poslovanju
  • Primjeri uspješne primjene VR-a u različitim industrijama
  • Prepoznavanje potencijalnih primjena VR-a u vlastitom poslovanju

Prijave za slijedeće predavanje koje će se održati 29. lipnja je već moguća, a ukoliko se već niste prijavili to možete učiniti klikom na naslov teme u nastavku.

Tema II. Kako kreirati VR sadržaj?

Drugo online predavanje održati će se 29.06.2023. od 13:00 do 14:30 sati. Predavač Bruno Ćutić, glavni urednik portala VirtualnaStvarnost.net, govorit će o procjeni isplativosti implementacije VR tehnologije u poslovne procese, kako planirati i dizajnirati poslovna rješenja koja uključuju upotrebu VR-a te kako kreirati VR sadržaj kroz suradnju s VR stručnjacima u razvoju i implementaciji VR rješenja u poslovnom okruženju.


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close