Kultura

“Žene u crvenom” stižu u Gospić

“Žene u crvenom” dolaze u srijedu 8.veljače u Gospić.


Radi se o kazališnoj predstavi Ludens teatra u kojoj nastupaju poznata glumačka imena Vera Zima, Dubravka Ostojić, Jelena Hadži-Manev i Lada Bonacci.

Predstava će se održati s početkom u 19 sati i 30 minuta, cijena ulaznice je 30 kuna,a za organizirane posjete s 10 ili više osoba cijena pada na 20 kuna. Za učenike je cijena ulaznice 15 kuna.

Autor “Žena u crvenom” je Davor Špišić, režiju potpisuje Franka Perković. Kako se ističe na službenoj stranici Ludens teatra:

 U vremenu oskudice, mi nudimo obilje. Žene u crvenom su bogata žanrovska riznica. Kao što je i život sam. Poput raskošne ponude tv-kanala, pred vama će se izmjenjivati komedija, triler, socijalna drama i melodrama… Ovrhe, policijske opsade, glamurozan život bankarskih nasljednica, romantične uspomene stjuardesa, propale ljubavi i umirovljenički dani. Gušit ćete se u suzama smijeha, tražit ćete predah u džepovima tuge. Tamara, Nora, Dinka i Anđa – žene na rubu i žene u središtu svijeta. Spremne na sve, čak i pravdu uzeti u svoje ruke, kad pravde ponestane.

“Žene u crvenom” tvrđe su nego što se čini. Pucaju i pjevaju, opakije od Nesalomljivih, žilavije od Otpisanih. Prije ili kasnije, zarobit će vas zauvijek.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: lika-express.hr | Foto: Facebook Ludens Teatar

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close