Scena

“Zemlja dide mog” je novi singl Mladena Grdovića

“Zemlja dide mog”, najnoviji je singl i spot Mladena Grdovića s hvaljenog albuma “Nek’ se čuje pisma s Jadrana”, objavljenog prošle godine. Uz podršku klape Munita, Mladen je obradio veliki hit Vinka Barčota i Ive Cetinića iz 1993. godine koji u izvornoj verziji pjeva Meri Cetinić.


“Ova je pjesma upravo ono o čemu je cili život pivam. Kad sam spomenuo Vinku da bi htio otpjevati njegovu pjesmu bio je oduševljen. Eto, sad imamo i mušku verziju ovog velikog hita”, rekao je Mladen.

Ovo je čak šesti singl s albuma naslovljenog prema pjesmi s kojom je Mladen Grdović osvojio Grand prix 56. Splitskog festivala prošle godine. Na albumu s jedanaest novih pjesama nalaze se još i prethodni singlovi “Dva goluba”, duet s Ivanom Kovač, “Ostavljam vas moji najdraži”, “Boliš me ljubavi” te “Uzorita” koju je otpjevao u suradnji s Tomislavom Bralićem i klapom Intrade. Pjesmu “Uzorita” predstavili su na prošlogodišnjem CMC festivalu u Vodicama, a ove godine Mladen Grdović sprema potpuno novu pjesmu za njemu najdraži festival.


 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close