Željko Krušlin iskreno u novoj pjesmi: “Vjera u ljubav moja je najveća inspiracija!”

Tena Brnad

Njegove pjesme i balade godinama su među najemitiranijim skladbama, a on sam, nenametljivo je prisutan u našim srcima. Željko Krušlin Kruška samozatajni je glazbenik, čije su pjesme, kao vino što starije tim bolje, u ovom slučaju ‘slušanije’.


Godinu za godinom‘, nova je pjesma iz Željko kreativne radionice, uz podršku njegove vjerne glazbene sjene Latina, a ljubav je ponovno bila inspiracija za predivne stihove. Sve skupa aranžmanom i produkcijom uokvirio je Željkov dugogodišnji prijatelj i suradnik Tomislav Modrić.

Oduvijek je bilo i ljubavi i rastanaka, koji su često bolni. Meni kao autoru, ta patnja ujedno je i najveća inspiracija. Da patnje nema, trebalo bi ju izmisliti, jer te na neki čudesni način oplemenjuje. Onaj koga srce vodi, najčešće ne zna kamo ide, ali u tome i je čar tog putovanja. Ne pristajem na život bez ljubavi, i kad znam da bol zbog rastanka nikako ne prolazi. Siguran sam da će te mnogi u ovoj pjesmi susresti sebe, ali nećete prestati vjerovati u ljubav, poručio je Željko.

Sigurno je kako je riječ o još jednom biseru u živopisnom i iznimno bogatom glazbenom opusu Željka Krušlina & Latina, koji će dugo živjeti u srcima obožavatelja i slušatelja.


Foto: PR

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u