Vijesti

Željko Joksimović predstavlja po prvi put projekt „Balkan Bazaar“ u Lisinskom

Poznati pop glazbenik Željko Joksimović će po prvi put predstaviti svoj glazbeni projekt “Balkan Bazaar” na sceni dvorane Vatroslava Lisinskog , 21. prosinca u Zagrebu.

Hrvatska publika će imati priliku uživati u zvucima jedinstvenog kompozitorskog djela koji je Željko pripremao više godina i sa posebnom ljubavlju. “Balkan Bazaar” predstavlja jedinstven muzički miks pop, filmskih i drugih kompozicija Joksimovića sa tradicionalnim pjesmama ali u potpuno novim aranžmanima.

– Veoma se radujem koncertima u veličanstvenoj dvorani Lisinski i izvođenju projekta “Balkan Bazaar”. Siguran sam da će se publici dopasti novi duh koji sam dao starim pjesmama i da će dvorana biti puna – kaže Željko i dodaje da ga veoma lijepe uspomene vežu za grad Zagreb. Pored Željkovog glasa, u Lisinskom će se čuti i čarobni vokal Jelene Tomašević koja je u ovom projektu sa Joksimovićem od samog početka, a veličanstvenost sceni dati će i članovi Ad Hoc Orkestra sa kojima nastupa u posebnimprilikama.

Svjetsku premijeru svog glazbenog projekta “Balkan Bazaar-a”, Joksimović je imao u Istanbulu u ožujku ove godine, a tom prilikom je još jednom potvrdio epitet glazbene mega zvijezde u Europi.

Tekst/Foto: vecernji.hr


 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close