VijestiScena

Željko Golik poručuje: Sreću sam prokockao!

Željko Golik rođen je 14. 4. 1962. u Karlovcu. Profesionalnu glazbenu karijeru započinje 1986. godine. Nastupao je na raznim festivalima i osvajao brojne nagrade od strane žirija i publike.


Pet godina živio je i radio u Stuttgartu no ni tada nije prestao pjevati. Vratio se u Hrvatsku i skoro 10 godina neprekidno nastupao u diskoteci “Stara hiža” u Dugoj Resi, ali naravno odrađivao gaže diljem Lijepe naše i susjedne Slovenije. Do sada je snimio 5 albuma, a pjesma “Sreću sam prokockao” prvi je singl nakon posljednjeg albuma.

Pjesma je vrlo kvalitetna i meni jako draga. Pavičić je napisao mnogo hitova i sretan sam što je prepoznao moj vokal za ovu pjesmu koja je time dobila poseban `štih`. Zahvaljujem svim svojim suradnicima na izvrsno obavljenom poslu i nadam se da će moji slušatelji prepoznati i prihvatiti pjesmu ali i izvući poruku iz nje, rekao je Željko Golik

Tekst i glazbu napisao je Željko Pavičić a za aranžman je zaslužan Hrvoje Grčević-Grga. Spot je sniman u Alfa studiu u Adamovcu pod redateljskom palicom DMC televizije.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close