LifestyleScenaTurizam

Želiš se zaposliti u turizmu? Raznolika ponuda poslova diljem obale!

Ovaj tjedan izdvajamo šaroliku ponuda poslova u turizmu i ugostiteljstvo diljem obale. Ažurirajte svoje životopisa, prilagodite zamolbe i pošaljite prijave putem linka na dnu oglasa.

Dogus grupa zapošljava veći broj djelatnika u različitim odjelima poslovanja.  Koje su tražene kvalifikacije, a kakve radne uvjete omogućuje poslodavac, pročitajte u oglasima. Prosječene plaće prema poziciji, radnom iskustvu, dodatnim kvalifikacijama i ostalim kriterijima, možete provjeriti na MojaPlaća servisu.

Croatia Yachting broji 59 modernih plovila i upravo je u potrazi za osobom za poslove čišćenja u Marini Kaštela. Pošaljite svoju prijavu putem portala, najkasnije do 27. travnja.

Dubrovačka Gradska kavana u potrazi je za barmenima, konobarima, pomoćnim konobarima, kuharima, pomoćnim kuharima i hostesama. Iskoristite priliku za stjecanje iskustva, dobru zaradu i boravak u predivnom Dubrovniku – pošaljite svoju prijavu još danas!

U Dubrovniku zapošljava i tvrtka Nautika d.o.o., u potrazi je za barmenima, konobarima, kuharima i hostesama. Svoju prijavu možete poslati putem portala MojPosao.

Ukoliko vam je želja raditi u priznatoj turističkoj agenciji, proučite oglase tvrtke Connecto Mare d.o.o. Upravo imaju aktivne oglase za vozače D i B kategorije djelatnike u turističkoj agenciji, dispečere i knjigovođu.

Punta Skala d.o.o. za potrebe svojih hotela traži kuhare s najmanje tri godine iskustva. Naglašava se mogućnost nastavka rada u hotelima grupacije u Austriji i Italiji.

Traži se više radnika za posao iznajmljivanja windsurf opreme na otoku Pagu. Plaća je od 4.000 do 7.000 kuna neto, a svoju prijavu možete poslati putem oglasa.

Manji hotel u starogradskoj jezgri Rovinja traži direktora hotela. Zapošljavanje je na neodređeno vrijeme uz probni rok od 6 mjeseci.

Izletište Petek ima otvoren natječaj za asistenta voditeljice ugostiteljstva. Od kandidata se traži godina dana iskustva, a u pitanju je stalni radni odnos.

Poznati Aquarius klub na Zrću traži majstora rasvjete i konobare. Poslodavac osigurava smještaj i prehranu. Požurite s prijavom jer je rok 19. travnja.

 

 


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Izvor: MojPosao | Foto: choosetourism.ca

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close