VijestiPolitika

Zekanović poklonio Plenkoviću knjigu na dar, pogodite temu

Saborski zastupnik Hrvatskih suverenista Zekanović, danas je žestoko napao premijera


Andrej Plenković danas je još jednom dobio poruku iz Kluba Hrvatskih suverenista i nezavisnih zastupnika, od Hrvoja Zekanovića. Zastupnik je prepričao govor, referirao se na sve rečeno u premijerovom govoru, a za kraj je na temu Zakona o zaštiti života poklonio knjigu Abby Johnson naslova “Neplanirano”.

Knjiga “Neplanirano” donosi svjedočanstvo Abby Johnson. Nedugo nakon što je dala otkaz na mjestu ravnateljice klinike Planiranoga roditeljstva (Planned Parenthood) poznate po pobačajima, Abby Johnson je napisala svoju potresnu životnu ispovijest – knjigu pod naslovom Neplanirano, koja je ubrzo nakon objavljivanja postala međunarodni bestseler, i po kojoj je snimljen i vrlo uspješan igrani film, opisuje knjigu bitno.net.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close