Zdravko Čolić održati će koncert u Mariboru

Iva Biondić

Na najvećoj rasprodanoj turneji Zdravka Čolića “Vatra i barut”, kojom je kralj zabavne glazbene scene u 25 mjeseci obišao 45 gradova i nastupio pred 450.000 ljudi, legendarni pjevač 15. travnja stiže i u Sloveniju!


Nakon sedam dugih godina Čola se vraća u mariborsku dvoranu Tabor gdje će s fanovima zapjevati svoje vječne hitove “Ti si mi u krvi”, “Pusti pusti modu”, “Pjevam danju, pjevam noću”, “Kazna i zločin”, “Kao moja mati”, “Čija je ono zvijezda”  ali i one novije s albuma “Vatra i barut”.

“S aktualnog albuma rodilo se nekoliko hitova, a dugo nisam imao tako velik hit kao “Što ti dadoh”. Ona je u rangu sa “Pjevam danju, pjevam noću”, kada cijela dvorana zapjeva sa mnom. Zatim “Esma”, “Zar se nismo shvatili”, “Vatra i barut”, a meni je osobno nekako najdraža “Opušteno skroz”. To je nekako moj fazon i taj tekst mi je dobar”, kazao je Čola u jednom intervjuu.

Čola je poznat po podizanju ljestvice u koncertnim nastupima, a prema količini energije, emocija i zavidnog iskustva na sceni neupitno je da će ovo biti koncert koji se pamti cijeli život. Spektakl koji je pred nama, a za koji se na svim dosadašnjim točkama turneje tražila ulaznica više, obećaje i produkciju svjetske klase za što će se pobrinuti organizator Scardona

Prvi promo paketi u količini od 500 ulaznica po cijeni od 17 eura za parter i 22 eura za tribinu, u prodaji su od 9.ožujka.

Požurite i svoje ulaznice nabavite putem sustava Eventim! Redovna cijena ulaznica iznosit će 20 eura za parter i 25 za tribine.


Izvor: Scardona | Foto: mojosijek.hr

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u