Scena

Zbog velikog interesa za koncert “Matija svira Arsena” puštene dodatne ulaznice u prodaju

Zbog rasprodanog gledališta i velikog interesa u prodaju je pušteno dodatnih 100 ulaznica za koncert Matije Dedića koji će se u petak, 4. ožujka s početkom u 20 sati održati u Zagrebačkom kazalištu mladih (ZKM).


Jedan od naših najboljih pijanista u ZKM-u predstavlja album “Matija svira Arsena” (Croatia Records, 2015.) na kojemu se nalazi 12 legendarnih skladbi njegova oca Arsena Dedića, velikog umjetnika, skladatelja, pjesnika, kantautora, pjevača i aranžera. Publika u intimnom prostoru ZKM-a imat će jedinstvenu priliku uživati u vrhunskim interpretacijama, od naslovnih tema iz “Glembajeva” i “U registraturi”, preko klasika “Sve što znaš o meni”, “Kuća pored mora”, “Ni ti ni ja”, “Moderato cantabile” do pjesama “Razgovor s konobarom” i “Ne plači”.

“Potpuno je jasno da emocije vladaju mojim životom i određuju smjer moje glazbe. Stanje u kojem sam se tada nalazio izgleda da, u kombinaciji s mojom trenutačnom pijanističkom spremom, nije moglo drukčije rezultirati nego ovakvim unikatnim materijalom snimljenim u 45 minuta, koji je spoj klasične i jazz glazbe s puno elemenata duhovnog i ambijentalnog. Ukratko, taj dan je skoro sve što sam dotakao na klaviru nakon odsvirane očeve teme imalo prilično značenje”, kazao je Matija o albumu u velikom intervjuu za portal Muzika.hr i pritom najavio što publika u ZKM-u može očekivati: “U svakom slučaju svatko tko dođe na koncert imat će priliku prisustvovati nečem posebnom, jer moramo se složiti s time da rijetko možemo prisustvovati koncertima ove vrste, gdje umjetnik nakon odsviranog zadanog dijela odlazi slobodno u prostranstva glazbe od Bacha, Stravinskog pa do orijenta i New agea…”.

Matija Dedić svira Arsena u petak, 4. ožujka 2016. u ZKM-u, s početkom u 20 sati.

ULAZNICE potražite na sljedećim prodajnim mjestima: Aquarius Music Shopovi (Varšavska 13, Branimir centar), Croatia Records (Bogovićeva 5), AGM knjižara (Teslina 7), Kompas Zagreb (Gajeva 6) te online putem www.ulaznice.hr. Cijena ulaznice: 120 kn (nenumerirana sjedeća mjesta)


 

Tekst: Aquarius Records
Foto: wikimedia.orgČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close