Scena

Zbog velike potražnje Studio Smijeha donosi dvije predstave

„Jedna k’o niti jedna”, najbolja je poslovica za trenutnu situaciju prvog hrvatskog i regionalnog kluba stand up komedije.


Zbog velike potražnje Studio Smijeha donosi DVIJE predstave u petak i subotu!

„Jedna k’o niti jedna“, najbolja je poslovica za trenutnu situaciju prvog hrvatskog i regionalnog kluba stand up komedije. Naime, zbog velike potražnje za „kartom više“ Studio Smijeha će u petak i subotu održati čak dva showa dnevno!

Predstave “Koktel humora: BEST OF Srbi vs Hrvati” te “Srpska večer: Nesha i Rasha” toliko su dobro dočekane među Zagrepčanima da su ulaznice planule u vrlo kratkom roku. Velik broj zainteresiranih ljubitelja domaćeg i regionalnog stand upa ostao je bez karte, a pozivi i mailovi i dalje stižu na adresu kluba.

 Srećom, ekipa Studija Smijeha spremna je bila doskočiti i tom „problemu“ – napravili su dvije predstave!

Stoga vas u petak i subotu u ranijem terminu, 18 sati, na pozornici čekaju stalni članovi Studija te njihovi gosti komičari iz Srbije. Bit će to pravo zagrijavanje za večernji izlazak kao i kasnije showove.

Prilika kakvu ne smijete propustiti! Dvostruka zabava u Studiju Smijeha!

 

Izvor: Jutarnji.hr
Foto:Carlos Delgado [CC BY-SA 3.0], putem Zajedničkog poslužitelja

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close