Film i TVScena

Zbog teške bolesti Mirko Miočić napušta Potjeru

Legendarni kvizaš Mirko Miočić napustio je “Potjeru” i predstoji mu borba za zdravlje.


Mirko Miočić nalazi se u bolnici u Zadru zbog komplikacija vezanih uz dijabetes od kojeg boluje godinama. Navodno je podvrgnut dvjema operacijama, a oporavak bi mogao trajati mjesecima.

“Nadam se da će se Mirko brzo oporaviti i vratiti, već najesen. Nedostaje mi na snimanjima, svima nam nedostaje. Mirko je moj dragi prijatelj i legenda na ovim prostorima, nekako je prazno bez njega”, izjavio je Tarik Filipović za Index.

Tijekom godina, Mirko Miočić je u Hrvatskoj stekao status kvizaške legende svojim uspješnim nastupima i enciklopedijskim znanjem, a vjerojatno je najpoznatiji kao pouzdani jocker “Zovi” u kvizu “Tko želi biti milijunaš” – natjecatelji koji su ga zvali, mogli su biti sigurni da će od njega dobiti točan odgovor.

Neko je vrijeme radio u izdavačkoj kući, no znanje mu se tamo nije isplatilo –  nakon 24 godine dobio je otkaz kao tehnološki višak.

Sudjelovanjem u kvizovima uspio je zaraditi dovoljno novca da ostavi i za “crne dane”. U kvizu “1 protiv 100” osvojio je čak 366 tisuće kuna, u popularnom Milijunašu 32 tisuće, a u “Izazovu” 104 tisuće kuna. Bio je i pobjednik “Diplomca” 1998. godine, a i slavne Kviskoteke davne 1982.

Sinoć je emitirana njegova posljednji nastup kao lovca u Potjeri, a trebao bi ga zamijeniti Krešimir Sučević Međeral.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: index.hr | Foto: Youtube

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close