Sport

Zbog ozljede Luka Modrić neće igrati protiv Španjolske

Luka Modrić izašao je s terena u Saint-Étienneu u 62. minuti primivši se za nogu. Pokazao je da je u redu, no zdravstveno stanje najboljeg hrvatskog nogometaša ipak nije najbolje.


“Nije najbolja situacija, ima istegnuće aduktora i bojim se da za sljedeću utakmicu možda neće moći igrati. Bit će bolje da se odmori da bude spreman za osminu finala”,  rekao je nakon utakmice liječnik “vatrenih” Boris Nemec.

On je pokazao da je OK, ali sada, kad smo ga pogledali, vidjeli smo da je mišić lagano otečen i bolan. Za to treba nekoliko dana da se smiri, a imamo samo tri-četiri dana do Španjolske. To neće biti dovoljno”, dodao je Nemec za HRT.

Nije samo Modrić pretrpio ozljedu u šokantnoj utakmici protiv Češke (2-2), stradao je i Vedran Ćorluka kojemu se obnovila ozljeda glave. No njegova situacija nije toliko alarmantna.

“Opet mu je prokrvarila rana, zato smo mu stavili onu kapicu da budemo sigurni da mu se ne pogorša situacija”, objasnio je Boris Nemec.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: 24sata.hr | Foto: skysports.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close