VijestiTech

Zbog mutnoće voda na širem području Gospića nije za piće

Iz Usluge je stigla važna obavijest kojom se potrošači obavještavaju da je zbog obilnih oborina u proteklih 12 sati – 123,9 mm/m2 – na širem području Gospića došlo do povišenja mutnoće vode na većini od 9 vodozahvata uključenih u javni vodoopskrbni sustav.


Zbog povišenja mutnoće voda nije za piće na području Pazarišta i Klanca te području Bužima, Metka i odmorišta ZIR na autocesti. Na ostalim područjima tijekom dana također postoji mogućnost povišenja mutnoće, situacija se stalno nadzire te će potrošači o istome biti obaviješteni.

U situaciji nakon duge suše i iznimno velikih oborina dolazi i do nekih dosad nezabilježenih situacija, pa nije moguće sa sigurnošću procijeniti kratkoročno ponašanje sustava te se potrošači mole za strpljivost i suzdržanost u potrošnji vode koliko je to moguće.

 

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Lika-express | Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close