VijestiTech

Zbog mutnoće voda na širem području Gospića nije za piće

Iz Usluge je stigla važna obavijest kojom se potrošači obavještavaju da je zbog obilnih oborina u proteklih 12 sati – 123,9 mm/m2 – na širem području Gospića došlo do povišenja mutnoće vode na većini od 9 vodozahvata uključenih u javni vodoopskrbni sustav.


Zbog povišenja mutnoće voda nije za piće na području Pazarišta i Klanca te području Bužima, Metka i odmorišta ZIR na autocesti. Na ostalim područjima tijekom dana također postoji mogućnost povišenja mutnoće, situacija se stalno nadzire te će potrošači o istome biti obaviješteni.

U situaciji nakon duge suše i iznimno velikih oborina dolazi i do nekih dosad nezabilježenih situacija, pa nije moguće sa sigurnošću procijeniti kratkoročno ponašanje sustava te se potrošači mole za strpljivost i suzdržanost u potrošnji vode koliko je to moguće.

 

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: Lika-express | Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close