Lifestyle

Zbog komentara na Facebooku suspendirane zagrebačke studentice

Studentice zagrebačkog Ekonomskog fakulteta suspendirane su zbog komentara na Facebooku, piše Srednja.hr.

Tri studentice unutar Facebook grupe Ekonomskog fakulteta komentirale su vrlo vulgarnu objavu nepoznate osobe koja je kritizirala djelatnice studentske referade, a kao posljedicu su dobile opomenu pred isključenje te suspenzije od šest, devet i 12 mjeseci.

Izrečena stegovna mjera jednoj studentici znači i gubitak prava na studiranje. Naime kako joj je Fakultet  odredio rok za završetak studija do 30. rujna 2015, suspenzija znači nemogućnost polaganja ispita i diplomiranja.

Studentice su bez prethodne rasprave na kućnu adresu dobile odluke o izricanju stegovne mjere kojima je navedeno da su kažnjene zbog “grubog narušavanja reda i ponašanja utvrđena za pojedine oblike nastave odnosno za ispite”.

Tekst: poslovni.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close