Lifestyle

Zbog Downova sindroma nitko ju nije htio zaposliti, a onda je uzela stvari u svoje ruke

Od malena je voljela raditi slastice, a u 22. godini odlučila je pronaći posao u slastičarnici kako bi radila ono što doista voli. Nažalost, Collette Divitto iz Bostona zbog Downova sindroma odbijali su na svakim vratima na koja je pokucala.


“Mnogi koji su me intervjuirali za posao rekli su kako sam vrlo fina, no nisam prikladna za njih. Bilo je to vrlo bolno i osjećala sam se odbačenom”, kazala je Divitto.

Ipak, odvažna djevojka nije se predavala! Uz majčinu pomoć pokrenula je vlastitu slastičarnicu imena “Collettini kolačići”, a prvoga tjedna primila je narudžbu za 100 kolača koje je naručila obližnja trgovina.

Vrlo brzo njezina je priča završila u medijima, a zahvaljujući prilogu na CBS-u, broj narudžbi premašio je sva očekivanja.

Njezina majka Rosemary kazala je kako svoju kćer nikada nije odgajala kao osobu s ograničenjima.

“Govorila sam joj kako svi imamo neka ograničenja. Svi smo u nečemu dobri, a u nečemu ne. To su ograničenja. Svi mi imamo prednosti i slabosti, no ne trebamo se time opterećivati”, kazala je Rosemary.

Više na bitno.net

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close