Lifestyle

ZAŽELIMO, MOŽEMO U Novalji potpisani ugovori o radu u sklopu projekta socijalne pomoći

U ponedjeljak 14. listopada u Gradskoj knjižnici “Ivan Palčić” u Novalji održana je početna konferencija i potpisani su Ugovori o radu u sklopu projekta “Zaželimo, možemo”.


“Zaželimo, možemo” program je aktivacije žena u lokalnoj zajednici koji je pokrenut s ciljem uključivanja žena u nepovoljnom položaju i socijalne isključenosti na tržište rada. Planirano je zapošljavanje 9 žena koji će u sklopu projekta brinuti o 40 korisnika starije životne dobi tokom trajanja projekta. Krajnji korisnici svaki mjesec dobivat će pakete za osobnu higijenu i čišćenje .

Zahvaljujemo svima koji su se odazvali na rad u ovom projektu koji je osim financijske pomoći i humanog karaktera, poručili su iz Grada Novalje.

Ukupna vrijednost projekta je 2.167.995.43 kn. Projekt je u potpunosti sufinanciran bespovratnim sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Nositelj projekta je Grad Novalja, a partneri u projektu su Ministarstvo rada i mirovinskog sustava, Hrvatski zavod za zapošljavanje i Centar za socijalnu skrb.


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Grad Novalja - službena stranica / Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close