Lifestyle

ZAŽELIMO, MOŽEMO U Novalji potpisani ugovori o radu u sklopu projekta socijalne pomoći

U ponedjeljak 14. listopada u Gradskoj knjižnici “Ivan Palčić” u Novalji održana je početna konferencija i potpisani su Ugovori o radu u sklopu projekta “Zaželimo, možemo”.


“Zaželimo, možemo” program je aktivacije žena u lokalnoj zajednici koji je pokrenut s ciljem uključivanja žena u nepovoljnom položaju i socijalne isključenosti na tržište rada. Planirano je zapošljavanje 9 žena koji će u sklopu projekta brinuti o 40 korisnika starije životne dobi tokom trajanja projekta. Krajnji korisnici svaki mjesec dobivat će pakete za osobnu higijenu i čišćenje .

Zahvaljujemo svima koji su se odazvali na rad u ovom projektu koji je osim financijske pomoći i humanog karaktera, poručili su iz Grada Novalje.

Ukupna vrijednost projekta je 2.167.995.43 kn. Projekt je u potpunosti sufinanciran bespovratnim sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Nositelj projekta je Grad Novalja, a partneri u projektu su Ministarstvo rada i mirovinskog sustava, Hrvatski zavod za zapošljavanje i Centar za socijalnu skrb.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Grad Novalja - službena stranica / Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close