Tech

Završila besplatna nadogradnja Windowsa 10

Nije posebno iznenađenje, ali bolan trend se nastavio – Windows 10 grabi sve manje i manje korisnika iz mjeseca u mjesec, nakon što je istekao rok u kojem je bilo moguće iskoristiti besplatnu nadogradnju sa ‘sedmice’ ili Windows OS-a 8.x


Štoviše, udio koji Windows 10 ima na tržištu prema NetMarketShare brojevima je čak pao u kolovozu (s 22,99 posto na 22,53 posto). Naravno, bila je riječ o svojevrsnoj anomaliji, ali rast u sljedećih nekoliko mjeseci je uistinu mizeran. Prema istim podacima (NetMarketShare), Windows 10 je nakon toga u rujnu imao 22,53 posto udjela, a u listopadu 22,59 posto.

Sličnu priču govore i ostali analitički izvori. StatCounter za kolovoz navodi 21,3 posto udjela, a u rujnu i listopadu slijedi 22,19 i 22,24 posto. Analytics.usa.gov redom u ta tri mjeseca govori o udjelu od 31,84 posto, 32,5 posto i 32,52 posto.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: tportal.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close