SportTurizam

Završen 14. USPON NA ZAVIŽAN NP Sjevernog Velebita – nastupilo čak 415 biciklista

Uspješno je odrađen i 14. Uspon na Zavižan 2016. Od 415 prijavljenih u Senju je startalo 196, a na Oltarima 129 biciklista. Nacionalni park Sjeverni Velebit objavio je pobjednike sa dva starta, od kojih je jedan bio u Senju a drugi na Oltarima.

Prva tri mjesta sa startom u Senju kod muškaraca su osvojili Janko Benger, Primož Koražija i Krešimir Franić, dok su kod žena slavile Andrea Kiršić, Maja Ena Ljuba i Anita Bistričić. Muškarci su postizali vrijeme ispod dva sata, dok je ženama trebalo nešto više od dva sata.

 

Startna pozicija s Oltara kao kraćom rutom, zabilježila je sljedeće rezultate. Kod žena su slavile Nataša Srdoć, Matija Kalčić i Rahela Černeka Jacin, dok su kod muškaraca prva tri mjesta zauzeli Jorgen Huybrechts, Aleksandar Mataruga i Željko Srdoč.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: NP Sjeverni Velebit

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close