Turizam

Zavirite u Buckinghamsku palaču iz udobnosti svoga doma

Kraljica Elizabeta II. otvorila je svoj dom za razgledavanje svim znatiželjnicima, ljubiteljima povijesti i kraljevske obitelji. Najbolje od svega, za posjet ne morate potrošiti novac ni lipu.


Ako ste oduvijek sanjali o posjeti londonske rezidencije britanske kraljevske obitelji, sada to možete učiniti bez da ustanete sa svojeg kauča i potrošite ikakav novac za putovanje.

Besplatna virtualna posjeta Buckinghamske palače osigurava vam razgledavanje kraljevske rezidencije u Londonu zahvaljujući suradnji dobrotvorne udruge Royal Collection Trust i novog programa Google Expedition.

Virtualna posjeta počinje na Velikom ulazu sastavljenom od 104 stupa izgrađenih iz jednog komada talijanskog mramora, koji je do Londona stigao vodenim putem preko Temze.

Na ovaj način možete vidjeti zapanjujuće prostorije i galerije u palači namijenje za uživanje i odmor, te prepune zapanjujućih umjetničkih djela, namještaja i drugih ukrasa.

Više detalja o turističkoj turi po Buckinghamskoj palači otkrijte u videu.

Tekst: punkufer.dnevnik.hrČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close