GlazbaVijesti

“ZAUVIJEK” Poslušajte singl prvijenac Luke Gotovca

“Zauvijek” je retro pjesma u suvremenom ruhu


Luka Gotovac je 27-godišnji pjevač i kantautor iz Zagreba. “Zauvijek” je njegov singl prvijenac, autorska pjesma kojom Luka oživljava stilove kao što su rock’n’roll, soul, funk, motown u suvremenom izdanju.

Luka, za razliku od mnogih drugih, nije jedan od onih koji su od malih nogu znali da se žele baviti glazbom. Kao tinejdžer počinje pisati pjesme, a u godinama koje su uslijedile mnogi su stihovi napisani. Sad je, uz podršku Croatia Recordsa, Luka napravio novi glazbeni iskorak. “Zauvijek” nije slučajno objavljena 14. rujna – pjesma je njegov rođendanski poklon ocu.

Prije potpisa za Croatia Records, Luka je nastupao u raznim cover bendovima, kao i u brojnim mjuziklima, gdje je upoznao mnoge ljude s kojima danas radi na svojim pjesmama. Između ostalih, nastupao je i u mjuziklu “Jadnici”.

Režiju videospota također potpisuje Luka dok je za videoprodukciju zaslužan Gabrijel Fabić. U spotu se uz Luku pojavljuje i Ena Sanan-Hdagha, a cijela priča jednog para odvija se u Zadru, gradu koji je poslužio Luki kao inspiracija za mnoge pjesme pošto je u njemu proveo svoje studentske dane.

“Zauvijek”, Lukin singl prvijenac, tek je jedna u nizu pjesama koje će Luka u skorijoj budućnosti objaviti i koje će se naći na njegovom albumu prvijencu.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close