VijestiTurizam

Zašto stjuardese uvijek dočekuju putnike s rukama na leđima?

Možda ste primijetili kako vas pri ulasku u avion stjuardese uvijek dočekuju s rukama na leđima? Hm, ako i niste, sigurno ste sad znatiželjni, pa ponudimo odgovor na ovo pitanje!


Dakle, odgovor nije da spremaju sprej, u slučaju da ih netko napadne, ili elektrošoker, ako im se učini da nailazi terorist. Naime, kabinsko osoblje zaduženo je za utvrđivanje točnog broja putnika prije polijetanja, a putnike provjere kad svi sjednu, netom prije polijetanja zrakoplova i objašnjavanja sigurnosnih procedura.

No, malo je poznato kako zapravo pri samom ulasku u avion stjuardese broje putnike, i to tako da imaju brojač kojeg skrivaju iza leđa! Dakle, ako vam se čini da će vas osoblje napasti ukoliko izgledate sumnjivo, neće, već će vas samo zabilježiti brojačem.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: punkufer.dnevnik.hr | Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close