Lifestyle

Zašto se Fabio zamjerio Ines?

Iako se danima činilo kako je njihova ljubav sve veća, dogodio se obrat. Ines i Fabio su ‘zaratili’ i više i nisu tako bliski


Iako se pravi kako mu ne smeta nova situacija u kojoj se našao s Ines, Fabio na sve načine pokušava dokazati drugima kako za takvo stanje nije kriv on

Stoga je odabrao Rinu i Alena kako bi im pojasnio u blagavaonici neke stvari.

“Ona je rekla da si ti dignuo nos na nju”, započela je Rina, a Fabio se nadovezao:

“Ona je prvo digla nos na mene. Ja ne volim kada netko radi od buhe slona. Kada netko preuveličava.”

Prekinuo ga je Alen i pokušao mu objasniti: “Mi smo sada pričali i ona je rekla da si ti dignuo nos na nju.”

“Ja ti ne volim kada netko od sitnice radi veliku stvar, da ja moram paziti što ću kada reći.”

“Pa čekaj, što nisi ti taj koji od sitnice radi veliku stvar? – dobacila mu je Rina i nastavila: –Kad si mene tu masirao, nakon toga si gledao tu u prazno pola sata. Isto kada ti je Alen neki dan nešto rekao, isto si se tu oduzeo.”

Istina, ali to je zato što imam problem s autoritetom.”

“To je lijepo da priznaš”,  rekao mu je Alen. “Bilo bi je lijepo da se pomirite jer ste bili bliski. Imali ste lijepu priču pa bi bilo glupo da ovako završi.”

Gle Alene, ne možeš sve posložit da bude ok “, zaključio je Fabio, dok je odlazio od njih, a Alen je ponovno dobacio kako je uvjeren da Fabio ima neki tajni zadatak.

Video pogledajte ovdje.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: bigbrother.rtl.hr | Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close