Lifestyle

Zašto nema “Malaca” ženskog roda?

Redatelj ‘Minionsa’ ili ‘Malaca’, Pierre Coffin odgovorio je napokon na pitanje brojnih fanova, zašto u filmu nema ženskih Malaca.


“Kad vidite koliko glupi malci ponekad znaju biti, jednostavno nisam mogao zamisliti da bi itko od njih mogao biti cura”, rekao je Coffin za TheWrap te dodao kako se oni zapravo ne mogu razmnožavati i po njegovom mišljenju, to je dobra stvar.

Ranije je producent filma Chris Meledandri komentirao zašto su Malci tako omiljeni u svijetu (unatoč tome što nisu baš pametni). “Mislim da su Malci morali dobiti svoj film jer su naprosto neodoljivi. U sebi imaju veliku želju da budu zli, a po svojoj prirodi su naprosto dobri. To svi imamo u sebi, u manjoj ili većoj mjeri”, pojasnio je Meledandri.

Veliki hit i u hrvatskim kinima

‘Malci’ su u prvom vikendu prikazivanja u hrvatskim kinima, s gotovo šezdeset tisuća gledatelja i zaradom nešto većom od 1,9 milijuna kuna, postigli najbolje otvaranje animiranog filma svih vremena u Hrvatskoj.


 

Tekst: telegram.hr 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close