VijestiScena

Zašto je novi spot Domenice poseban?

Novi singl “Nema te svit” Domenica je predstavila uživo na ovogodišnjem 59. Splitskom festivalu i u pitanju je njezin već osmi singl.


Za razliku od prethodnih hitova “Kad sam s tobom”, “Vidi se iz aviona”, “Limunada”, “Ne vidim, ne čujem” i “Indigo”, nova pjesma predstavlja svojevrsni odmak od njezinog glazbenog izričaja no i dalje se uklapa u dosadašnji repertoar.

Iskusno vođena karijera glazbenog znalca Tončija Huljića Domenici je priskrbila i nagrade. Najboljom debitanticom Splitskog festivala proglašena je 2017. godine, a osvojila je i Grand prix za duet “Mi protiv nas” koji je otpjevala s Damirom Kedžom na 58. Splitskom festivalu. Ovu godinu Domenica će pamtiti i po svom prvom nastupu na Dori gdje je privukla pozornost s pjesmom “Indigo”.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Foto: Luka Sepčić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close