VijestiDruštvene mrežeTech

Zašto je Instagram slavne digao na noge?

Promjene u načinu prikazivanja sadržaja na Instagramu digle su dio njegovih korisnika na noge. No, ima i onih kojima sve to ide na živce


Instagram se namjerava prebaciti na vremenske slijedove (timeline) temeljene na algoritmima, koji će sadržaj prikazivati prema interesima korisnika umjesto, kao dosad, kronološki.

Najavljena promjena zabrinula je mnoge korisnike fotografske društvene mreže, pogotovo poznate i slavne koji strahuju kako njihove fotografije više neće imati podjednako veliku publiku te pozvali svoje obožavatelje na uključivanje notifikacija kako ne bi propustili njihove objave.

Među onima koji su to učinili su Kylie Jenner i Cindy Crawford. “Ako nešto nije pokvareno, ne popravljajte”, poručila je Jenner u objavi koja je privukla na tisuće komentara. Pokrenuta je i peticija online Keep Instagram chronological, koja je dosad skupila više od 320 tisuća potpisa.

Više na tportal.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close