Moda

Zašto je hodanje bez grudnjaka zakon

Poznat vam je onaj divan osjećaja slobode kada dođete kući i skinete grudnjak? Zašto u tom osjećaju ne biste uživale cijeli dan? Otkrivamo 7 razloga zašto biste si barem ponekad trebale ‘dozvoliti’ da iz kuće izađete bez grudnjaka


1. Znoj ispod grudi može jednostavno ispariti
ene s većim i velikim grudima muči neugodan osjećaj znojenja ispod grudi, naročito za ljetnih vrućina. Kada grudnjak ostavite kod kuće, dozvoljavate svojim ‘prijateljicama’ da dišu i da znoj ispari, a ne da se zadržava ispod grudnjaka.

2. Do izražaja dođe prirodan oblik vaših grudi
Mnoge žene misle da grudi najbolje izgledaju kada su okruglog oblika koji im daje dobar grudnjak. No kada počnete izbjegavati grudnjak, shvatit ćete da je i prirodan oblik vaših grudi dovoljno lijep da se pokaže. A i ne škodi isprobati nešto novo.

3. Cijeli dan vas prati onaj osjećaj kakav imate kad skinete grudnjak
Poznat vam je onaj predivan osjećaj kada dođete doma i skinete grudnjak nakon što ste ga nosili cijeli dan? Zamislite da vas taj osjećaj olakšanja i slobode prati cijeli dan… Piše zadovoljna.dnevnik.hr

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close