Karlovačka županija

Zaražen član Stožera Karlovačke županije, u samoizolaciji cijelo vodstvo

Zaraza koronaviursom potvrđena je ravnatelju Zavoda za hitnu medicinu Karlovačke županije, koji je ujedno i član županijskog Stožera civilne zaštite, pa je samoizolacija određena svima iz vodstva Stožera i osobama koje su bile u bliskom kontaktu sa zaraženim.


Iz Stožera se u nedjelju doznaje kako slijedi samoizolacija i testiranje svih članova Stožera, uključujući i njegova zapovjednika i župana Damira Jelića.

Stoga od danas objedinjenu funkciju zapovjednika i načelnika županijskog Stožera preuzima zamjenica župana Vesna Hajsan-Dolinar, dok će županiju do daljnjega voditi zamjenica župana Martina Furdek-Hajdin.

Započelo je poduzimanje propisanih protuepidemijskih mjera kako bi se spriječilo daljnje širenje bolesti.

Čeka se odgovor na upite novinara koji su u petak bili na tiskovnoj konferenciji Stožera trebaju li i oni ići u samoizolaciju te na testiranje.

Glasnogovornica Stožera Ivana Rumenović navela je kako je opasnost od zaraze realno mala, jer su svi novinari tijekom konferencije bili na udaljenosti od oko dva metra, a mikrofoni koji su bili na govornici ne predstavljaju opasnost.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: Hina | Foto: Wikimedia Commons

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close