Lifestyle

ZAPOŠLJAVANJE: Petu godinu zaredom najviše poslova nudi se za ugostiteljstvo

Broj oglasa u kategoriji Turizam i ugostiteljstvo na MojPosao raste već petu godinu zaredom, a najtraženija zanimanja prošle su godine bila: konobar/barmen, kuhar, recepcionist, pomoćni radnik u kuhinji i pizza majstor.

Ne toliko popularni, ali zanimljivi natječaji, bili su objavljeni i za poslove plesača, glazbenika/DJ-a, fotografa i ronioca.

Poslodavci su najviše tražili kandidate sa srednjom stručnom spremom (65% oglasa) te kvalificirane radnike (29% oglasa), dok u 21% oglasa stručna sprema nije bila bitna.

Čak 66% poslodavaca nudilo je rad na određeno, dok je u 43% oglasa ponuđen rad na neodređeno vrijeme. Sezonski posao ponuđen je u 13% oglasa iz kategorije Turizam i ugostiteljstvo.

Na portalu MojPosao trenutno je aktivno više od 200 oglasa za rad u turizmu i ugostiteljstvu, izdvajamo sljedeće pozicije:

  • Prilika za sve početnike! Vodeća hotelijerska kompanija u Hrvatskoj ima otvoren natječaj za pripravnike u hotelskim operacijama – hoteli, naselja i kampovi.  Najboljim kandidatima poslodavac omogućuje stjecanje prvog radnog iskustva kroz jednogodišnji program pripravništva.
  • Ukoliko želite postati dio tima restorana Lokma u središtu Zagreba, prijavite se putem linka. Poslodavac očekuje iskustvo rada u profesionalnoj kuhinji.
  • Obiteljski hotel-restoran zapošljava osobe za rad u kuhinji, sobaricu i domaćicu. Poslodavac osigurava smještaj i prehranu – prijavite se još danas putem linka.
  • Lafodia Sea Resort traži osobu sa naprednim znanjem engleskog, njemačkog i francuskog jezika za poziciju Travel Agency Manager.  Poslodavac nudi stimulativna primanja i ugodnu radnu atmosferu.
  • Obiteljski restoran na području Hvara zapošljava konobara i kuhara. Poslodavac osigurava smještaj i hranu, a od kandidata očekuje 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima.

 

Osim na oglase, prijavite se i na nagradni natječaj i obogatite svoj životopis novim znanjima! Na raspolaganju su vam edukacije za radnu poziciju barmen,  kuhar,  konobar, slastičar, ali i edukacija za strane jezike koji su itekako potrebni za uspješno apliciranje na oglase za posao u turizmu.
Tekst: MojPosao


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close