Scena

Zapošljavaju Kaufland, Rimac Automobili, Ancona Grupa i mnogi drugi!

Rimac Automobili traže kandidate za tri radne pozicije, a prijaviti se možete do 12. ožujka: Talent Acquisition Specialist (Recruiter), HR Administrator i CNC Programer na 5-osnom stroju. Mjesto rada je Sveta Nedelja.

Priliku za posao nudi i Zagrebačka banka koja traži kandidate za sljedeće radne pozicije: Voditelj tima u Razvoju poslovne inteligencije, Specijalist za skladište podataka i poslovnu inteligenciju – DWH/BI developer, Voditelj poslovnog odnosa poduzetničkog bankarstva, Asistent voditelja poslovnog odnosa poduzetničkog bankarstva i Bankar. Rok za prijavu je 15. ožujak.

Ancona Grupa traži kandidate za velik broj natječaja: Arhitekt, Tehnički crtač/konstruktor u tehničkoj pripremi, Tehnički direktor, Poslovođa u proizvodnji, Voditelj pilane, Stolar, Direktor proizvodnje, 3D dizajner – konstruktor. Rok za prijavu je 13. ožujak.

Kaufland Hrvatska zapošljava Radnika u prodaji. Mjesto rada je Poreč. Zainteresirani kandidati na oglas se mogu prijaviti do 21. ožujka.

IVEN-Design traži kandidata za radnu poziciju Bravara-cjevara/Zavarivača. Mjesto rada je Europska unija, a na oglas se možete prijaviti do 16. ožujka.

C.M.A. – Brodovi za rad u Rijeci traže Genaral Managera. Rok za prijavu na oglas je 21. ožujak.

Analyticom iz Splita do 21. ožujka ima raspisan natječaj za Techical Team Leada. Nudi vam se stalni radni odnos.

Crown Cool tvrtka zapošljava na više radnih pozicija: Serviser rashladnih uređaja – frigomehaničar, Serviser rashladnih uređaja za točeno pivo – serviser KEG, Dispečer – administrator, Skladištar – viličarist. Rok za prijavu na oglase je 11. ožujak.

Omnicom Media Grupa zapošljava Specijalista za Performance Marketing i Specijalista za digitalne medije. Prijave traju do 14. ožujka.

Hotel Lero do 31. ožujka zapošljava na sljedećim radnim pozicijama: Zamjenik šefa kuhinje, Barmen, Konobar, Sobar/Sobarica, Spremač/Spremačica, Referent prodaje i Referent nabave.

Sretno svim kandidatima!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close