ScenaTurizam

Zaposlite se u turizmu: Traži se veći broj djelatnika za uredske i uslužne pozicije!

Bliži se Uskrs, datum koji hotelijeri i ostali turistički radnici obilježavaju kao službeni početak turističke sezone. No, prema podacima portala MojPosao možemo zaključiti da je potražnja za djelatnicima u turizmu počela znatno ranije.


Trenutno je na portalu aktivno više od 500 oglasa za posao, a izdvajamo sljedeće:

Croatia Yachting, jedna od vodećih tvrtki u nautičkom sektoru, zapošljava veći broj booking agenata na području Splita i Kaštel Gomilica. Od kandidata se očekuje aktivno znanje engleskog i njemačkog jezika. Posao je sezonski uz mogućnost stalnog zaposlenja. Svoju prijavu možete poslati linka za prijavu do 20. ožujka.

Isti poslodavac je u potrazi i za voditeljom/icom Odjela čišćenja polovila i referentom skladišnog poslovanja.

U potrazi za većim brojem djelatnika su i Dubrovački vrtovi sunca. Do 22. ožujka možete se prijaviti za poslove kuhinjskog djelatnika, SPA&Wellness terapeuta – kozmetičara, kontrolora skladištenja namirnica, zašitara i voditelja odnosa s gostima. Više informacija o uvjetima i opis posla možete pronaći na MojPosao.

Ako posjedujete tri godine iskustva na poslovima slastičara i spremni ste za stepenicu više, prijavite se za posao voditelja slastičarneLafodia Hotel&Resort očekuje vašu prijavu, najkasnije do 17. ožujka.

Palace Hotel Zagreb traži novog člana tima i to na poziciji voditelja recepcije.  Novog zaposlenika očekuje ugovor na neodređeno, rad prema visokim internacionalnim standardima i stimulativno radno okruženje. Zainteresirani? Prijavite se najkasnije do 20. ožujka putem linka u oglasu.

 Excelsus autokamp ima otvorene natječaje za kuhare, barmene, konobare, djelatnike na recepciji, animatore, čistače i djelatnika na rampi.  Više informacija o uvjetima i opis posla možete pronaći na MojPosao.

SPA at the Berkeley je prvi ’boutique day spa’ u Dubrovniku i nalazi u sklopu Berkeley hotela i poziva vas  da se pridružite SPA timu na poziciji wellness terapeut/kozmetičar. Radi se 40 sati tjedno, sezonski, uz osiguran smještaj i dodatne bonuse iz redovita primanja. Sretno s prijavom!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close