VijestiScena

Zaposli se u turizmu: zapošljavaju CROATIA YACHTING, HORWATH HTL, Uniline, ATLAS turistička agencija i mnogi drugi

Niže temperature ne znače i manju ponudu poslova na području turizma, ugostiteljstva i hotelijerstva. Sasvim suprotno, trenutno je aktivno 220 oglasa na portalu MojPosao, a izdvajamo sljedeća atraktivna radna mjesta:

CROATIA YACHTING sa sjedištem u Splitu i charter bazama u Kaštelima, Dubrovniku i Biogradu na moru, zapošljava osobe na poziciji voditelja charter flote, voditelja charter baze i booking agenta. Sve informacije o radnim uvjetima i traženim kvalifikacijama možete pronaći u oglasima koji su aktivni do 6. listopada.

HORWATH HTL Croatia, globalni savjetnik za hotelijerstvo, turizam i industriju slobodnog vremena,  poziva vas na prijavu za posao. Trenutno su otvorena sljedeća radna mjesta: project manager, consultant/ senior consultant i intern. Od vas se očekuje prijava na engleskom jeziku, a možete je poslati putem MojPosao portala.

Adrigate, vodeća turistička agencija specijalizirana za smještaj za odmor u Hrvatskoj, zapošljava agente za privatne iznajmljivače. Vaš posao odnosio bi se na pronalazak novih klijenata, fotografiranje smještaja i izradu potrebne dokumentacije. Primanja ovise o angažmanu, a iznose od 3.000 do 12.000 kuna neto. Saznajte više o poslu i pošaljite svoju prijavu do 5. listopada.

Uniline ima aktivan natječaj za voditelja rent a car odjela. Očekivani profil kandidata je minimalno srednja stručna sprema, iskustvo u upravljanju timova od 20 i više ljudi te aktivno znanje engleskog jezika. Proučite oglas i pošaljite svoju prijavu do 7.listopada.

KFC traži djelatnike za svoje restorane u Zagrebu. Potrebna je srednja stručna sprema i osnovno poznavanje engleskog jezika. Riječ je o stalnom radnom odnosu, radi se 5 dana u tjednu i omogućene su edukacije i bonusi. Svoju prijavu možete poslati putem linka na dnu oglasa.

Nautika Centar Nava na području Splita zapošljava booking agenta. Od kandidata se očekuje znanje engleskog, ruskog ili španjolskog jezika, a poslodavac vam omogućuje putovanja na svjetske nautičke sajmove i stalno zaposlenje. Zainteresirani? Klik na oglas.

Konoba ‘Na kantunu’, smještena u samom centru Rijeke, zapošljava konobara za rad na šanku. Radi se 5 dana u tjednu i u pitanju je stalni radni odnos. Pošaljite svoju prijavu putem linka na dnu oglasa.

ATLAS turistička agencija je u potrazi za novim članom tima, agentom prodaje. Mjesto rada je Arena centar, a od kandidata se očekuje relevantno radno iskustvo. Rok prijave je 3. listopada, a za više informacija i prijavu posjetite portal.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close