DogađanjaTurizam

Zaposli se u turizmu: traže se i vozači, farmaceuti, strojari

Prvu pomisao na ‘posao u turizmu’ čini pozicija konobara ili kuhara, no u današnje vrijeme postoji potreba za raznovrsnim kadrom. Otvorene su natječaji za farmaceutske tehničare, strojare, vozače, a česta je potražnja i za voditeljima određenih hotelskih operacija.

Ponuda portala MojPosao sastoji se od 400 i više oglasa, a ovaj tjedan izdvajamo sljedeće poslove:

Resort Dubrovački vrtovi sunca je u potrazi za farmaceutskim tehničarom, strojarom i kuharom.  Poslodavac nudi atraktivna primanja i mogućnost napredovanja. Pošaljite svoju prijavu putem portala.

Sunčani Hvar zapošljava različite profile djelatnika: vozače D kategorije, kozmetičare, voditelja outleta hrane i pića, konobare, kuhare i pizza majstore.

Gradska kavana u Dubrovniku također traži veći broj djelatnika. Što vam poslodavac omogućuje, a što se očekuje od vas pročitajte u oglasima. Prijave traju do 8. svibnja.

Poznati hotel Bunčić zapošljava kuhara u stalni radni odnos. Kandidatu je osiguran smještaj i prehrana.

Na području TIsnog zapošljava hotel Plava laguna koji za poziciju kuhara s jednom godinom iskustva osigurava minimalnu plaću od 10.000 kuna neto.

Kuhara traži i restoran Palac na području Baške vode. Plaća iznosi minimalno 8.000 kuna neto, a svoju prijavu možete poslati putem ovog linka.

Ukoliko želite raditi u jednom od vodećih hotelskih lanaca, pruža vam se prilika rada za Liburnija hotele. Koja su očekivanja od kandidata i što čini opis posla, možete pročitati u oglasu na portalu MojPosao.

Ville Almar na otoku Krku traže konobare. Kandidatima je osiguran smještaj, a na vama je da se prijavite najkasnije do 10. svibnja.

Ukoliko imate kvalifikacije za voditelja kuhinje, pripremite životopis i pošaljite svoju prijavu već danas.

 


 

Komentari

Komentara


Izvor: MojPosao

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close