ScenaTurizam

ZAPOSLI SE U TURIZMU: Traže se kuhari, konobari, voditelji nabave, spremačice i kućni majstori!

Ovaj tjedan iz šarolike ponude poslova u turizmu i ugostiteljstvo, njih gotovo 400, izdvajamo sljedeće poslove:

Hotel Delfin u Zadru zapošljava konobara, radno iskustvo nije uvjet, ali je poželjno. Novog zaposlenika očekuje i do 6.000 kuna neto plaće, osiguran smještaj i mogućnost cjelogodišnjeg zaposlenja. Svoju prijavu za ovaj posao možete poslati do 25. travnja putem MojPosao portala.

Na području Zadra zapošljava i restoran Kornat, i to više djelatnika na pozicijama kuhara i konobara.

Dubrovački vrtovi sunca nude atraktivna primanja i mogućnost napredovanja, a trenutno su otvorene pozicije: konobar, djelatnik na recepciji, referent za odnose s gostima i nadglednik soba ili apartmana.

Za kandidate koji imaju iskustvo na poslovima šefa kuhinje i spremni su za novu stepenicu u karijeri, hotel Life ima otvorenu poziciju. Sve detalje o poslu, potrebnim kvalifikacijama i radnim uvjetima možete pronaći u oglasu koji je aktivan do 25. travnja.

Mimi’s Bistro na otoku Korčuli zapošljavaosobu na pozicijiChef de Partie. Početak rada je odmah, a primanja iznose 9.000 kuna neto. Još informacija o ovom radnom mjestu možete pronaći u oglasu na MojPosao portalu.

ImportanneResort smješten je u Dubrovniku na poluotoku Lapadu, a kako bi im i ova sezona bila uspješna zapošljavaju veći broj novih djelatnika. Možete se prijaviti za sljedeće pozicije: voditelj nabave, slastičar, portir, sobarica, spremačica, radnik u praoni, kućni majstor, električar i konobar. Za sve djelatnike je osiguran smještaj u prekrasnom Dubrovniku. Sretno s prijavama!


 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close