VijestiScenaTurizam

Zaposli se u turizmu: hotelske kuće zapošljavaju veći broj djelatnika

Na portalu MojPosao možete, uz poslove na moru, pronaći i poslove u većim gradovima kontinentalne Hrvatske. Plaće u turizmu i ugostiteljstvu mogu se kretati od 3.000 i 15.000 kuna, ovisno o poslu ili iskustvu kojeg kandidat ima. Prosječnu plaću za određenu poziciju možete provjeriti na www.mojaplaca.hr.

Ovaj tjedan  iz bogate ponude poslova izdvajamo

Hoteli Sunčani Hvar odlično su započeli sezonu i imaju potrebe za dodatnim djelatnicima. Trenutno su otvoreni natječaji za voditelja marketinga i odnosa s javnošću, voditelja outleta hrane i pića, SPA terapeuta-kozmetičara, vozače D kategorije, konobare, kuhare i pizza majstore.

U Jelsi zapošljava hotel Hvar, a radi se o poziciji kuhara. Za kandidata je osiguran smještaj i pokriveni su putni troškovi.

Hoteli Solaris zapošljavaju grafičkog dizajnera. Od kandidata se očekuje znanje o tehnikama tiska, kao i napredno korištenje programa Adobe paketa.

Dubrovački restorani Nautika, Panorama i Dubravka zapošljavaju veći broj djelatnika: slastičare, osoblje za prijem gostiju, kuhare, konobare i barmene. Prijavu možete izvršiti do 10. lipnja putem MojPosao portala.

Lafodia hotel&resort smješten je u blizini Dubrovnika, na otoku Lopudu, i trenutno je u potrazi za stručnjacima različitih profila. Ukoliko imate kvalifikacije za voditelja hrane i pića, kontrolora hrane i pića, knjigovođu, zamjenika šefa kuhinje ili kuhara, prijavite se još danas!

Splitski tapas&vino restoran traži konobara. Od kandidata se očekuje minimalno šest mjeseci radnog iskustva i osnovno poznavanje engleskog jezika. Svoju prijavu možete poslati najkasnije 18. svibnja putem portala.

Restoran u centru Splita traži veći broj konobara. Poslodavac osigurava minimalnu plaću od 4.500 kuna, a radni odnos je moguć i za stalno.

Resort Dubrovački vrtovi sunca zapošljava kuhara s minimalno dvije godine iskustva i osnovnim poznavanjem engleskog jezika. Svoju prijavu pošaljite čim prije putem linka na dnu oglasa.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: thinkstock

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close