Događanja

Započela pretprodaja ulaznica za Terraneo Summer Break 2015

Započela je pretprodaja ulaznica za Terraneo Summer Break 2015 u sklopu kojeg će se u Zadru i Šibeniku od 16. lipnja do 14. kolovoza održati šest Terraneo koncertnih večeri.


Uz početak prodaje ulaznica, otkriveni su i posljednji izvođači: 13. srpnja u Zadru nastupa Sinkane, uz DJ-a Eddya Ramicha.

Iza sastav Sinkane krije se frontmen, autor i glazbenik pravog imena Ahmed Gallab. Gallab je cijenjeni studijski glazbenik podrijetlom iz Sudana, rođen u Engleskoj, a odrastao u Americi, koji svojim glazbenim izričajem spaja krautrock, free jazz, dub reggae i funk rock, a sve isprepliće s elementima sudanske glazbe. Uz Gallaba, Sinkane čine Jason Trammell na bubnjevima, basist Ish Montgomery te gitarist Jonny Lam.

Gallab je svoju glazbenu karijeru gradio kao session muzičar i multi-instrumentalist svirajući u live postavama bendova kao što su Caribou, Of Montreal Yeasayer ili LCD Soundsystem, a bio je i arhitekt supergrupe Atomic Bomb. Bend koja je izvodila glazbu nigerijskog funk glazbenika Williama Onyeabora.

Iste će večeri nastupiti i naš DJ i glazbeni producent Eddy Ramich. Čovjek s bogatom glazbenom prošlošću i jedan je od kreatora rane zagrebačke i hrvatske house, jazz i broken-beat scene. Domaćoj je sceni poznat i kao jedan od suosnivača Kontrapunkt festivala na kojem je svirao s brojnim poznatim imenima poput Gillesa Petersona, Jazzanove, Kyoto Jazz Massivea i drugim.

https://www.youtube.com/watch?v=atDGQFyNWE8

Ulaznice su u pretprodaji se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima sustava Eventim.hr (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark), Entrio.hr, Adriaticket.com i Croatia-tickets.com, dok se ulaznice za šibenske koncerte dodatno prodaju i u klubu Azimut i u sklopu Tvrđave sv. Mihovila u Šibeniku.

Cjenovne kategorije ulaznica po koncertima:
13.7. Sinkane/Eddy Ramich, Zadar, Trg pet bunara
(pretprodaja 100 kn, na dan koncerta 120 kn)
14.7. Nicola Conte Combo/DJ Ilija Rudman, Zadar, Trg pet bunara
(pretprodaja 100 kn, na dan koncerta 120 kn)
24.7. Kokolo Afrobeat Orchestra/ Boogaloo Destroyers / Terraneo DJ crew, Šibenik, Tvrđava sv. Mihovila
(pretprodaja 80 kn, na dan koncerta 100 kn)
25.7. Lambchop, Šibenik, Tvrđava sv. Mihovila
(pretprodaja 100 kn, na dan koncerta 120 kn)

Broj ulaznica za sve programske večeri ograničen je kapacitetom prostora održavanja. Ulaznice za koncert 2Cellos 14.8. naći će se u pretprodaji sredinom lipnja.

Tekst: muzika.hr
Foto: erstesvijet.bankarenje


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close