Lifestyle

Zanimljivo na ličkom Facebooku: “Mladi, nemojte krasti tuđe postove”

U bespućima ličkog Facebooka koji broji samo 12000 korisnika, političke stranke tek će početi s aktivnostima. Izbori su pred nama, a to će ujedno vjerojatno biti i najaktivniji lički “Facebook izbori” do sada.  Mladi su se prvi put u Gospiću samostalno organizirali, ali za razliku od drugih političkih opcija nemaju “svojih” medija – osim Facebooka. Objavljuju svoja razmišljanja i stavove na vlastitoj Facebook stranici.

Međutim, iako je u ličkoj politici trenutno “glasna” tišina, zaiskrilo je u komentarima. U Facebook objavi Nezavisne liste mladih – Gospić, javila se čitateljica s optužbom za krađu čemu je priložila i istu fotografiju koju je 30. prosinca 2016. objavio Karlo Starčević: “Mladi, budite malo originalniji, nemojte krasti tuđe postove.”

Pogledajte što su iz Nezavisne liste na to odgovorili mladi.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: digitaltrends.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close