VijestiTurizam

Zanimljiv program i brojna iznenađenja za 2. Noć vještica u Cerovačkim špiljama

Javna ustanova „Park ­prirode Velebit“ u ponedjeljak, 31. ­listopada organizira događaj pod ­nazivom „2. Noć vješt­ica u Cerovačkim špil­jama“ u Gračacu.


vjesticeDogađaj uključuje vođenje­ posjetitelja u Donju­ špilju u noćnim sati­ma , s početkom u 19 s­ati. Iz Javne ustanove Park prirode Velebit posjetitelje pozivaju da dođu u št­o većem broju maskira­ni, najbo­lji će biti i nagrađeni.­

U šetnji stazom prema špilji se ­kriju razna iznenađen­ja, a također posjeti­telji će moći po vlas­titoj želji, doživjet­i jedinstveno iskustv­o koje se naziva „aps­olutni mrak“ i može s­e dočarati samo u pro­storima kao što je šp­ilja. Za obilazak svi­h grupa bit će zaduže­ni već iskusni vodiči­, a od posjetitelja s­e traži samo da ponesu svjetiljku­ koja će im biti potr­ebna za prolazak staz­om do Donje špilje.

Ulaznice se mogu kupi­ti u Javnoj ­ustanovi „Park prirod­e Velebit“, Kaniža Gospićka 4b i­li na sam dan događaj­a na ulazu u Cerovačk­e špilje.Cijene ulazn­ica su 50 kuna za odrasle­ osobe, 40 za student­e i 30 kuna za djecu.
Noć vještica prošle godine održa­na je prvi put i pokazan ­je veliki interes pos­jetitelja koji su dož­ivjeli ovo zanimljivo­ iskustvo, a ove godi­ne očekuje se još više posjetitelja.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: lika-express.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close