Grad ZagrebPolitika

Zamjenica gradonačelnika u Rigi

 Na poziv gradonačelnika Rige Nilsa Ušakovsa, zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Jelena Pavičić Vukičević boravit će 21. i 22. rujna u Rigi i sudjelovati na sastanku gradonačelnika glavnih gradova Europske unije i Europske komisije.


Neke od tema o kojima će se raspravljati bit će kohezijska politika, Bijela knjiga, Brexit, kriza izbjeglica, stambeno i urbano siromaštvo, urbana mobilnost, energetska učinkovitost i pametni gradovi.

Na summitu u Rigi, također, će se usvojiti Deklaracija iz Rige – jačanje uloge glavnih gradova EU za rast i jedinstvo unutar Urbane agende EU,koja će pomoći definirati sljedeće korake u suradnji s Europskom komisijom na području financiranja.

Uz zamjenicu zagrebačkog gradonačelnika, na sastanku gradonačelnika glavnih gradova Europske unije i Europske komisije sudjelovat će i pročelnica Gradskog ureda za gospodarstvo, rad i poduzetništvo Mirka Jozić.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: wikimedia commons

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close