Grad Zagreb

Zamjenica gradonačelnika primila predstavnike Hrvatske udruge za bolesti štitnjače

Zamjenica gradonačelnika dr.sc. Jelena Pavičić Vukičević i zamjenica pročelnika Gradskog ureda za zdravstvo Mirela Šentija Knežević primile su u Gradskoj upravi predsjednicu Hrvatske udruge za bolesti štitnjače Vericu Mešić i člana Znanstvenog odbora Udruge doc.dr.sc. Tomislava Jukića.


Gosti su domaćine upoznali s aktivnostima s kojima će obilježiti Međunarodni dan svjesnosti o bolestima štitnjače, odnosno s javnozdravstvenom akcijom Svibanj mjesec leptira – nosileptira, koja će se održati 11., 24. i 25. svibnja.

Također su naglasili da će ovogodišnjim događanjima u povodu Međunarodnog dana prisustvovati i predsjednik Thyroid federation internationala Ashok Bhassen, s napomenom da je Hrvatska udruga za bolesti štitnjače od 2017. članica Thyroid federation internationala.

Zamjenica gradonačelnika zaželjela im je puno uspjeha u organizaciji događanja, kao i općenito u radu Udruge te dodala da će ih Grad podržati i pomoći koliko može, kao i dosadašnjih godina.

Predsjednica Udruge Verica Mešić na kraju je zahvalila gradonačelniku Milanu Bandiću, zamjenici Pavičić Vukičević i resornom Uredu za zdravstvo na podršci koju im daju već dugi niz godina.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: zagreb.hr

Povezane objave

Back to top button
Close