Lifestyle

Zakoni ljubavi koje je nemoguće izbjeći

Svaka se veza tijekom vremena promijeni. Što je par duže zajedno, to će kroz više promjena proći skupa. Neke od tih promjena znaju biti plašljive i uznemirujuće. No, ako ih se pobliže prouči, postaje jasno da je riječ samo o novim fazama veze. Donosimo deset zakona ljubavi koje niti jedan par ne može izbjeći


1. Povjerenje je lako lomljivo

Temelje svake veze čini povjerenje, i ono se ponekad čini vrlo čvrstim. No, to je opasan osjećaj jer je ono zapravo vrlo krhko i lomljivo, stoga uvijek treba raditi na stjecanju povjerenja.

2. Ponekad će vam biti dosadno zajedno

Nemoguće je očekivati da partneri rade sve skupa i da baš čitavo vrijeme uživaju u tome. Dosadni trenuci su neizbježni, i to je sasvim u redu. Nema potrebe za postavljanjem nedostižnih ciljeva.

3. Nećete se uvijek slagati

Isto tako, apsolutno slaganje prilikom donošenja svake odluke neće se dogoditi. Važno je da pronađete kompromis i da se ne posvađate.

4. Brak i djeca velik su izazov

Neki parovi misle kako će im brak ili djeca učvrstiti vezu, no ne bi smjeli na taj način razmišljati. Naime, brak i djeca mogu biti velik izazov, stoga je važno donijeti tu odluku iz ispravnih razloga. Piše zadovoljna.dnevnik.hr

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close